Quatre projectes emergents en clau femenina faran vibrar demà el 'Nosaltres'

La cantautora mataronina MIRS, acompanyarà a les artistes Ariox, Ven'nus i DJ Trapella al damunt de l'escenari del Pati de Can Marchal a partir de dos quarts de nou del vespre

Quatre projectes en clau femenina sonaran demà al Festival Nosaltres, damunt de l'escenari del Pati de Can Marchal. L'emergent artista cardedeuenca, Ariox serà l'encarregada d'obrir el cartell presentant el seu segon treball que duu per títol "Ens hem deixat els fogons encesos i s'ha cremat la cuina", un altre exemple de pop semiacústic replet de cançons costumistes on la cantant fa palesa la seva creativitat i sensibilitat a l'hora de compondre i ho fa tan sols un any després d'haver començat la seva carrera musical, que es va iniciar en temps de confinament.

Precisament va ser també el moment que la sabadellenca Valèria Nuñez, més coneguda com a Ven'nus, va triar per encetar la seva aventura damunt dels escenaris. L'artista farà sonar demà el seu pop atmosfèric de lletres melancòliques que ja ha captivat a bona part dels seguidors catalans de la música independent.

La cantautora mataronina MIRS i la premianenca DJ Trapella seran les encarregades de cloure la nit. La primera ho farà amb el seu pop d'autor i un repertori farcit de lletres properes on l'artista demostra la seva delicadesa com a compositora, mentre que la segona rescatarà grans èxits dels 80 i 90 per mesclar-los amb les cançons més patxangueres del moment i que de ben segur no deixaran indiferent a ningú.

Artistes com The Tyets, Ebri Knight, Suu o Pi de la Serra ja han sonat durant aquest mes d'estiu al Festival Nosaltres, un esdeveniment que enguany celebra la seva segona edició i que va néixer amb la voluntat de liderar el retrobament de la cultura en directe amb el públic després del dur confinament causat per la pandèmia durant l'any passat. El Festival acull cada tarda de dijous, fins al pròxim 26 d'agost, una cita amb la cultura posant en relleu la diversitat i pluralitat a través d'una programació innovadora.