×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Quarta Diada de la Rumba per posar-la en valor

Mataró és la capital de la rumba catalana per excel·lència, perquè aquí van néixer Peret i una de les seves tècniques que la fan única: la del ventilador. Diumenge passat, el local dels Capgrossos va acollir un dels actes centrals de la quarta edició de la Diada de la Rumba a Mataró. 

Rafalito Salazar, alma máter dels mataronins Ai ai ai!, va ser l’encarregat d’oferir un taller de guitarra i un altre de percussió.  L’objectiu de la jornada era ensenyar l’art de la rumba, però sobretot, arribar a tots els públics. I és que la rumba catalana és patrimoni de Catalunya - això sí- però l’objectiu final és que ho sigui de tota la humanitat. 

Entre els alumnes, es podia veure gent de totes les edats amb ganes d’aprendre. Tots ells, molt pendents de les instruccions del mestre per saber interpretar l'esperit de la rumba catalana. La quarta diada de la rumba a Mataró va continuar amb la projecció de 'El Gran Gato', una pel·lícula de Ventura Pons sobre El Gato Pérez i amb dos concerts gratuïts al Clap, a càrrec de La Màlaga i Miliu Calabui.

Informa: B. Doñate