Propostes audiovisuals per gaudir de la Setmana Santa

Mataró, com la resta de poblacions, viurà una setmana santa diferent a l’habitual. El confinament no permet cap acte públic, però des de la comissió de setmana santa mataronina asseguren que es pot viure de la mateixa manera i que el secret és combinar totes les possibilitats. Com explica Jordi Merino, membre de la comissió de setmana santa, s’ha apostat per transformar la programació habitual i fer servir recursos on-line perquè tothom pugui gaudir dels tradicionals actes.

La Comissió treu el màxim partit a les xarxes socials, als mitjans de comunicació com Mataró Audiovisual i també als espais webs i blocs. L’objectiu és aprofitar les noves tecnologies per seguir gaudint de la Setmana Santa.  Sense oblidar, tal com apunta Merino, que la Setmana Santa no només són els actes, també els valors que se’n desprenen, com per exemple la solidaritat. Aquests dies, moltes confraries col·laboren a millorar la situació de la ciutat.

Aquests dies, des de Mataró Televisió ja s’ha pogut gaudir de la processó del prendiment del 2019 i també es recuperaran continguts per fer més fàcil l’estada a casa. També n’hi haurà dijous sant i divendres sant. Al matí, Mataró Ràdio emetrà el Via Crucis interparroquial i a partir de les 20h, es reviurà la processó general. Tota la informació es pot seguir al bloc de Setmana Santa Mataró. (http://setmanasantamataro.blogspot.com/)

Informa: M. Rodríguez