Prop de 3 mil persones han acudit als Pastorets de Mataró

La Sala Cabanyes fa balanç de les xifres que deixa l’espectacle per excel•lència del Nadal i que mou prop de 300 persones a cada funció

Fotografia: tvmataró

Un total de 2.712 persones han acudit a la Sala Cabanyes aquest hivern a veure Els Pastorets de Mataró. Una xifra que representa el 80 per cent de l’aforament total de la sala mataronina, però que se situa encara per sota de les dades que es registraven abans de la pandèmia. Aquesta vegada van optar per programar vuit representacions de l’espectacle per excel·lència del Nadal, però a mitjans del mes de gener en van afegir una mes. Un retorn dels Pastorets que des de la Sala confessen haver viscut amb cautela.

Una edició dels Pastorets que ha patit canvis importants respecte en edicions passades. Un dels principals canvis ha estat temporal i és que aquest any no s’han superat les tres hores d’espectacle. Una altra novetat ha estat el pròleg que el públic ha vist com s’executava del tot diferent canviant lleugerament el relat a través del personatge d’en Jonàs i amb menys actors sobre l’escenari, per exemple, a les escenes de l’infern. Un motiu que s’explica per la baixada d’actors i actrius voluntaris. I és que bo i que aquest any s’ha comptat amb 297 persones implicades en l’espectacle queden lluny de les 350 d’edicions anteriors.

L’espectacle familiar ha estat dirigit per Marc Abril i ha comptat amb la direcció musical de Genís Mayola. De fet, Els Pastorets de Mataró inclou 17 músics que interpreten la música en directe al llarg de tota la funció.