Primer 3d9 amb folre de la temporada pels Capgrossos de Mataró

Els Capgrossos de Mataró van descarregar ahir el seu primer 3d9 amb folre de la temporada durant l’actuació del 22è aniversari de la colla, a la plaça de Santa Maria. D’aquesta manera els blau marins posen un pis més als castells d’aquest 2018. Una diada en la que també van descarregar un 5de8, també el primer de la temporada, i una torre de 8 amb folre. És, de moment, la millor actuació de la temporada castellera pels Capgrossos que van completar-ho amb deu pilars de quatre. Com explica Cugat Comas, cap de Colla dels blaus, l'objectiu d'aquesta temporada serà poder mantenir-se, després d'haver certificat l'any passat la millor temporada de la seva història. Per ara sembla que el ritme és bo, però caldrà confirmar-ho als assaigs.

Els mataronins van estar acompanyats el dia del seu aniversari pels Marrecs de Salt que van descarregar castells de 8, i pels Castellers de Figueres, amb castells de 7.

Un aniversari que va haver d’estar pendent de la pluja que va amenaçar amb caure durant bona part del matí. Pluja que van poder esquivar fins a  completar la jornada castellera. 

El dia abans, dissabte, els blaus van descarregar castells de set al passeig del Callao, durant les festes de l’Havana.

 

Informa: C.Salad/ A.Gual