Primavera musical amb novetats de la mà de l'EMMM

Els Concerts de Primavera de l’Escola Municipal de Música de Mataró ompliran un any més de música la ciutat. Góspel, ukeleles i percussió corporal obriran el cicle amb la segona mostra del projecte Música Acció, un programa que apropa durant un trimestre la música a diversos centres de la ciutat. Tot i que l’escenari encara està per determinar, el que és segur és que aquesta mostra reunirà més de 600 persones dalt de l’escenari el 7 d’abril. El segon recital de Concerts de Primavera serà el que clourà la segona edició del projecte “Escoles Orquestrals”. El 18 d’abril, el Teatre Monumental tornarà a acollir el concert final d’aquest projecte. La responsable de comunicació de l’EMMM, Georgina Blanch, destaca que un dels trets característics del projecte “Escoles Orquestrals” és permetre als alumnes conèixer instruments que no els són habituals. Però també utilitzar la música per poder enenyar als nens i nenes a treballar les emocions o treballar en grup.

No només els més petits són protagonistes de l’Escola Municipal de Música. Els adults, i en particular, els més grans també són part destacada de l’ensenyament musical. En aquest plànol s’emmarca el cor de gòspel format per persones de la tercera edat i que ensenyarà la feina feta en un concert que faran al costat de Gospelsons. 

El concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música de Mataró tindrà lloc el 26 de maig en un escenari inèdit fins ara per l’Escola: el Pati de Can Marchal.

 

Informa: S. Ruiz / C. Salad