Presenten el llibre "Les bates blanques" de Xavier Giribés

Es presenta oficialment el llibre "Les bates blanques". Un volum que recull el dia a dia de Xavier Giribés en la seva lluita contra el càncer. En total 7 anys de llarga batalla contra el càncer de colon, que va acabar amb la seva mort l'any 2016. Va ser a partir d'aquí, quan la seva dona i els seus fills van decidir donar forma al projecte que havia iniciat el seu pare, acabant el llibre i fent-ne possible la seva edició. Aquest dimarts "Les bates blanques" va ser presentat a la Fundció Iluro, amb la voluntat de convertir-se en un llibre que pugui a altres malalts de càncer alhora de fer fornt a la malaltia, així com a familiars i a personal mèdic.

Es va decidir auto editar el llibre a través d'un crowdfunding i destinar tot seguit els beneficis del projecte a la investigació dels mecanismes de resistència al tractament del càncer colorectal de Can Ruti. El procés de micromecenatge ve ser tot un èxit, recaptant un 412% més que l'objectiu inicial.

 A l’acte de presentació del llibre hi van participar amics d’en Xavier de La Sala Cabanyes-, de la medicina i la investigadora en Cap del projecte on es destinen els beneficis de la venda dels llibres.

Tags: