Porto Bello fa vibrar el Parc Central de Mataró amb el seu últim disc

La banda d’Altafulla, que ha actuat a la ciutat en el marc de Les Santes, ha presentat ‘La llei universal’, un treball que inclou èxits com ‘Cada cop’

El grup tarragoní Porto Bello ha estat l’encarregat de tancar aquest dijous al Parc Central de Mataró la programació musical de Les Santes 2021. Porto Bello és una banda d’Altafulla que en la seva discografia barreja diferents estils musicals, com l’ska, el reggae, la rumba i el rock. A Mataró ha presentat el seu últim disc, 'La llei universal', un treball que combina l’electrònica i el pop català actual i que es va gestar l’any passat, durant el confinament per la pandèmia.

El cantant de Porto Bello, Tonet Blázquez, recordava a Mataró Audiovisual, por abans del concert, que la situació viscuda a causa de la Covid-19 l’any passat va ser negativa en molts sentits. Però, segons Blázquez, també ens va deixar moltes coses bones, com temps, un temps  que, en el cas de Porto Bello, els va permetre crear el seu tercer disc. ‘La llei universal’ inclou èxits com ‘Cada cop’, una de les cançons més escoltades en català els darrers mesos.  

La banda que lidera Blázquez va debutar el 2015 i des d’aleshores ha publicat tres discos. Abans de La llei universal, va treure al mercat  Basat en fets reals, L’ull de l’huracà. Un treball – aquest últim – que els va consolidar com a grup  i que els va permetre fer una gira amb 70 concerts arreu de Catalunya pels millors festivals i festes majors del país. Blázquez explicava les ganes que sempre havien tingut com a grup de poder actuar a Les Santes de Mataró.

El concert de Porto Bello s’havia programat en un principi en dues sessions i al final també ha quedat reunificat en una única actuació. Aquest concert i d’altres actuacions programades aquest any per Les Santes, s’han pogut seguir en directe a través de Mataró Audiovisual.

Informen: B.Doñate i J.Peñaranda