Pere Vàzquez presenta l'obra 'Orfes' a la botiga Mobles Cañellas

El director mataroní es troba en aquests moments al pic de la seva programació teatral. En un mes haurà presentat tres muntatges a la ciutat

El director mataroní Pere Vàzquez ha presentat aquest 25 de juny una nova proposta teatral marca de la casa a la botiga Mobles Cañellas. Un espai reduït, una interpretació veraç pròpia de la cinematografia i una temàtica profunda. 'Orfes' parla de temes com l'avortament, el racisme o les relacions de parella a través d'una família desestructurada que interpreta Pere Vallribera, Júlia Ferrer i Nil Bofill. Vàzquez ha traduït el text original de Dennys Kelly juntament amb Xavier Codony i avança que vindran més obres d'aquest guionista britànic. Escoltem l'argument d''Orfes' de la mà del seu director.

La botiga Mobles Cañellas, al carrer Sant Josep, ha estat l'escenari d'aquesta nova proposta teatral. Vàzquez explica que passant pel carrer va veure a l'aparador els escenaris que necessitava.

El director mataroní es troba en aquests moments al pic de la seva programació teatral. En un mes haurà presentat a la ciutat tres muntatges: 'La Pols', al Celler Castellví, 'Orfes' i 'Hamnet', la història del fill de William Shakespeare que estrenarà el 16 de juliol a La Presó. 'Orfes' es podrà veure el proper cap de setmana 2, 3 i 4 i el 9, 10 i 11 de juliol.

Informa: J.Peñaranda