Pellofa XLII mor assassinat

En Pellofa XLII que ha viscut a "topíssim" aquests darrers cinc dies va ser assassinat ahir al vespre durant la festa sorpresa que li van organitzar pel Sant Sopar. Per sorpresa dels espectadors va morir assassinat i no per excés de beguda i menjar com s'ha vist en els darrers anys L'assassinat es va produir en mig d'un ball amb membres de la seva comitiva quan va rebre dos trets que el van ferir de mort.

D'aquesta manera es posava punt final a un gran festa que es va celebrar per segon any consecutiu a la Plaça de la Muralla acompanyat per més d'un centenar de mataronins que no es volien perdre la festa i que van ser obsequiats amb caldo calent, per fer passar una mica la fresca d'aquesta nit de febrer.

La comitiva de la gran festassa havia sortit des de l'Ajuntament, on el rei del Carnestoltes havia fixat aquests dies la seva residència i, acompanyat pels Botargues es va dirigir fins a la Plaça de la Muralla on l'esperava una gran celebració plena de sorpreses. No va faltar una paròdia de la Montserrat Caballé, ni altres personatges com una veïna que es queixava del soroll que feia la festa. No hi va faltar ni el foc, ni els fans, ni la música amb versions satíriques de peces mítiques que havia cantat Freddie Mercury.

Aquest ha estat un Pellofa que ha reivindicat durant tota la setmana la tolerància cap al col·lectiu LGTBI+ i el feminisme. Aquest dimecres al vespre la ciutat acomiadarà el seu rei Carnestoltes i dirà adéu a una setmana d'excessos per entronitzar a la Vella Quaresma que regnarà durant les set setmanes vinents.

 

Informa: C.Salad/ J.Peñaranda