Pedro Javier González i Pony Pisador, a la nova temporada del Músiques Tranquil•les

El 2020 portarà a Mataró la 15a temporada del Festival Músiques Tranquil·les, un clàssic en el panorama cultural de la capital del Maresme que té com a objectiu oferir una programació musical de qualitat i fer de cada concert una experiència única.

La nova temporada començarà el 16 de gener amb l’actuació del guitarrista Pedro Javier González, que presentarà disc, i acabarà l’11 de juny amb Apenas Uma Mulher, un grup de Brasil que posa música i veu a la visió femenina de diferents compositors. Els altres concerts programats - de febrer a maig - oferiran estils tan diferents com la música irlandesa, el jazz o el flamenc i aniran a càrrec de Pony Pisador,  The Bop Collective, les Escarteen Sisters i Cayana. 

Tots els concerts s’han programat en dijous i a les nou de la nit al Casal de la Nova Aliança, un espai que, segons la programadora de la nova temporada, Yolanda Moreno, és ideal per oferir allò que persegueix el cicle. 

Com aquest any, el Músiques Tranquil·les també oferirà un concert de gran format el 2020 al Teatre Monumental. Serà l’actuació de Monica Green Sextet el proper 15 de febrer. Així ho han decidit els organitzadors després que l’artista esgotés totes les entrades en la seva actuació de l’any passat al Casal.

Cada concert  té un preu de 10 euros o de 18, si l’entrada s’acompanya amb l’opció de sopar. Però també es pot adquirir un abonament de 35 euros, o de 75, si es decideix sopar al Casal mentre s’escolta – això sí- bona música, la que ofereix, com ja és habitual el Músiques Tranquil·les. 

Informa: B.Doñate

Tags: