Parelles Artístiques mostra experiències creatives per a la salut mental

Parelles Artístiques
Fotografia: Mataró Audiovisual

Presentada la segona edició del Projecte Parelles Artístiques, experiències creatives per a la salut mental. És un projecte creat per l’entitat Osonament que en la seva edició a Mataró és organitzat pel Programa Alterarte del Centre de Formació i Prevenció.

El seu objectiu és reunir artistes professionals amb artistes del col·lectiu de la salut mental en parelles per tal de construir junts obres úniques i especials. Ho ha explicat el responsable de comunicació i imatge del Centre de Formació i Prevenció Albert Clopés.

La primera edició a Mataró va tenir lloc a Mataró ara fa dos anys a partir de la col·laboració d’Alterarte i l’Associació Sant Lluc per l’Art. La iniciativa vol facilitar que les persones puguin gaudir de l’art com a forma d’expressió i creixement, impactant positivament en el seu benestar.

El projecte Parelles Artístiques, experiències creatives per a la salut mental,  va néixer a Vic de la mà de l’entitat Osonament ara fa 13 anys. L’impulsen a Catalunya des de fa 13 edicions amb el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i el BBVA.

Informa: O.Debat/ L.Barrosso