Oriol Feliu és escollit com el nou cap de colla dels Capgrossos

Oriol Feliu, nou cap de colla dels Capgrossos de Mataró. Així ho va ratificar l’Assemblea Extraordinària dels Capgrossos de divendres passat amb 58 vots a favor, cap en contra i cap abstenció. D’aquesta manera, Feliu agafa oficialment el relleu de Cugat Comas, qui ha ocupat el càrrec els dos últims anys. De moment, el repte principal pel nou cap de colla, més enllà d’intentar assolir els màxims objectius pel que fa als castells, és el d’intentar fer créixer la massa social de la colla. Feliu explica que aquest any han perdut membres importants del tronc, el folre i la pinya. A més, també es marca l’objectiu que tothom es comprometi a anar regularment als assajos.

Recordem que Oriol Feliu va decidir presentar-se com a cap de colla durant l’Assemblea Ordinària que es va dur a terme a principis del mes de febrer després que no s’hagués presentat cap candidatura pel càrrec. Una decisió que explica va prendre després de consultar-lo amb diversos membres de la colla que es mostraven preocupats per aquest fet. Feliu explica que l’equip tècnic que l’acompanyarà estarà format gairebé una cinquantena de persones, algunes d’elles noves a la colla, altres de veteranes i també alguns antics caps de colla per poder-ne aprofitar la seva experiència.

La primera diada castellera d’Oriol Feliu com a cap de colla dels Capgrossos serà el diumenge 17 de març en la diada del cinquantè aniversari dels Castellers de Barcelona que es durà a terme a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.

 

Informa: S.Ruiz/ J.Peñaranda