Obertes les llistes d'espera per formar part de les colles institucionals

Totes aquelles persones que vulguin ser responsables dels Nans  o flabiolaries de la Família Robafaves, tabalers i tabalers dels grallers de la Momerota o Ministrils de l’Àliga, poden apuntar-se a les llistes d’espera obertes fins el proper 18 de maig. Des de Cultura Mataró s’ha obert aquest procés d’inscripció per integrar nous membres a algunes de les colles institucionals que requereixen d’incorporacions immediates. Aquestes noves llistes d’espera però, canvien el mètode i s’executen amb l’aplicació dels nous reglaments de colles, aprovats al Ple Municipal del juliol de l’any passat. Així, enlloc de prioritzar qui s’apunta primer, es farà un sorteig amb totes aquelles persones inscrites.

Tot i això, el mètode antic encara seguirà vigent fins al juliol de 2019. Des de Cultura Mataró recorden que es tracta d’una tasca encomanada a persones voluntàries que han de garantir un compromís amb la ciutat, no només per la Festa Major de Les Santes sinó durant tot l’any. 

Les inscripcions, que tenen requisits com l’edat o la formació musical en el cas de les comparses musicals, es poden fer telemàticament a través del web de cultura o presencialment a qualsevol OFIAC. 

M.Gómez