Obertes les inscripcions fins el 20 de setembre per la 8ª edició del Mercat del Film

Torna El Mercat del Film. Unes jornades de projeccions audiovisuals nascudes amb la voluntat de convertir-se en espai de difusió i punt de trobada dels creadors audiovisuals locals de Mataró. Enguany se celebrarà la vuitena edició a Can Gassol del 18 al 20 d’octubre i el període de convocatòria per participar-hi ja és obert amb el 20 de setembre com a data límit. Jesus González, membre d’una de les associacions organitzadores, Hotel Elèctric, ha explicat al programa d’aquesta casa “El Mirador”, que esperen noves propostes a part dels fidels que es presenten cada any.

Uns dies de mostra audiovisual organitzat per l'associació Hotel Elèctric i el MAC amb l'objectiu de poder ensenyar peces realitzades per mataronins/es o produïdes a Mataró. A la passada edició es van projectar treballs amb segell mataroní en diferents formats: websèries, videoclips, curts de ficció, documentals, vídeos de publicitat, entre d’altres, que va permetre copsar el moment actual de la producció local i el panorama en el seu conjunt. Això si, el que es demana per enguany és que totes les peces audiovisuals no durin més de 15 minuts per poder donar cabuda a un bon nombre de participants. Així anima Jesús González a tothom a participar.

El divendres 18 d’octubre serè la inauguració i els següents dos dies les projeccions de totes les peces escollides per visualitzar.

 

Informa: L.Fernández