Obert el període per reservar entrades pels actes de Les Santes

El termini s’allargarà fins el dia 9 de juliol i en el cas que hi hagi més demanda d’entrades que oferta, es procedirà a la realització d’un sorteig

A partir d’aquest dilluns al migdia s’ha obert el termini per obtenir entrades per assistir als actes de Les Santes 2021. La reserva es pot fer de manera virtual a la web www.lessantes.cat o presencialment a les oficines de Cultura fins el proper 9 de juliol. Serà llavors quan es donarà a conèixer si la demanda d’entrades supera l’oferta. En aquest cas, es procedirà a fer un sorteig entre totes les sol·licituds. En el cas contrari, es confirmaran les entrades. Un sistema que ha evitat que la web es col·lapsés tal com va passar a l’abril o per Nadal.

A diferència de com es va fer per les activitats de Sant Jordi i per evitar que les places quedin desertes, en aquesta ocasió es demanarà l’abonament simbòlic d’un euro per entrada. El pagament tan sols s’haurà de fer una vegada confirmades les entrades ja sigui per adjudicació directa o després de la celebració del sorteig si n’ha calgut.

Aquest euro que portarem pels espectacles sigui finalista. I finalista és que aquest euro es destini a la cultura popular de la nostra ciutat. A què les entitats de cultura popular que viviu un moment molt complicat i que demaneu sempre recursos perquè són imprescindibles per continuar amb les vostres activitats, jo demanaré a la comissió que aquest euro sigui finalista i que el destinem a la cultura popular i que, tan de bo, mai més hàgim de demanar un esforç als nostres ciutadans per gaudir de la cultura popular.

El termini per abonar l’euro per entrada serà del 13 al 16 de juliol. No serà fins el 17 de juliol que s’alliberaran les que no hagin estat pagades. Aquestes invitacions es reassignaran seguint la llista d’espera.

Respecte a les peticions tindran limitacions. Com a màxim es permetrà demanar 6 entrades, es podrà fer una sol·licitud per cada acte i s’haurà d’indicar el nom i cognom de tots els assistents, el DNI, una adreça electrònica de contacte així com un telèfon.

El merchandising de Les Santes 2021, només online

Pel que fa als productes de Les Santes, aquest any tan sols es podran adquirir per Internet a la web botiga.lessantes.cat. Les unitats són limitades i les comandes es lliuraran a casa a partir del 28 de juny. Per aquelles persones que vulguin canviar o retornar qualsevol d’aquests articles, podran fer-ho a través de la mateixa pàgina web o al local situat al Carrer de Sant Agustí, 14-16. Enguany hi ha disponibles samarretes, mascaretes, bosses, ventalls i gorres.

Informa: L.Sanmiquel