×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Nova celebració de la tradicional Serenata del carrer Sant Ramon

El carrer Sant Ramon està de festa. Fins diumenge els seus veïns i veïnes celebren la ja tradicional Serenata, que arriba a la seva 153a edició. Celebració que va començar dimecres i que s’allargarà fins diumenge. Una festa la d’aquest any, però, que no es podrà realitzar al propi carrer Sant Ramon a causa de les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i clavegueram i reurbanització del carrer. El carrer Pasqual Madoz serà l’epicentre de les principals activitats com per exemple el sopar amb els veïns que ha començat a les 7 del vespre, el pregó de Festa Major, que aquest any anirà a càrrec del portaveu del grup municipal d’ERC-MES, Francesc Teixidó, o la Gran cantanda d’havaneres, a càrrec del grup Vol de Gavines.

Demà al matí la festa continuarà amb el Despertar sorollós a càrrec dels timbals d’en Ramonet i en Lluïset, juntament amb els veïns del carrer. Durant el matí de dissabte també es farà el 1r Torneig de Pentanca i el 20è Concurs de Dibuix. A la tarda, els més menuts de casa seran els protagonistes amb la Festa Infantil al carrer Pasqual Madoz. El dia acabarà amb el sopar de germanor i el gran ball de Festa Major.

Diumenge serà l’últim dia de les festes. A les deu del matí es farà la missa en honor al Patró de Sant Ramon a la Capella de l’antic Hospital. A la tarda, després del teatre de titelles, tindrà lloc el final de festa.

Informa: S. Ruiz