"No n'hi ha prou!", un llibre de Les Santes per als més petits

Can Marfà, el Museu del Gènere de Punt, han acollit aquest cap de setmana la presentació del llibre "No n’hi ha prou”. Un volum escrit per Dani Àlvarez sota el paraigües de l’associació “I... 15!” i amb el suport de Lluís Hugas i Xavier Riera. Es tracta d'un exemplar que pretén culminar la tasca de l'associació que va néixer fa 15 anys amb la voluntat de fer pedagogia de la festa major de les Santes tant des de l'àmbit escolar com familiar.

El llibre està estructurat en tres parts, una primera amb el pròleg de Lluís Hugas, un membre històric de l'organització de la festa major de les Santes, una segona part dedicada a les figures i el tercer apartat que se centra en detallar cada un dels actes de la festa.

La publicació ofereix enllaços externs, mitjançant codis QR, Vimeo o Youtube que permeten completar l’experiència amb la consulta de les partitures de la Festa Major, la música dels balls propis i els diferents sons de la festa o vídeos les principals actuacions de les figures durant la Festa Major.

 

Informa: C.Sánchez