Ángela Landete, escriptora del Masnou, publica dues obres

Afectada de fibromiàlgia, es basa en la seva experiència per explicar la història de superació d'una dona malalta a 'El viaje de Haidi'. I parla del suicidi d'adolescents a 'La niña más bonita de Alella'

L'escriptora Ángela Landete, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio
L'escriptora Ángela Landete, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio

L’escriptora Ángela Lancete viu al Masnou. Fa uns anys li van diagnosticar lupus sistèmic, fibromiàlgia i fatiga crònica. La seva salvació ha estat l'escriptura. A la seva primera novel·la, "El viaje de Haidi" explica la història de superació d'una dona que també pateix una malaltia.

ANGELA LANDETE, escriptora

És una novel·la de superació. He canviat la malaltia, però la Haidi està malalta i comença com vaig començar jo, queixant-se, pensant per què m’ha tocat a mi això. Per què no puc continuar fent el que estava fent, no?

La segona obra, "La niña más bonita de Alella", ambientada entre El Masnou i Alella, parla del suïcidi entre els adolescents i es basa en fets reals que va viure quan feia de mestra d'anglès.

ANGELA LANDETE

Aquesta novel·la és com una prevenció del suïcidi. El que vull plasmar és la importància que té la comunicació entre pares i fills, sobretot quan són adolescents.

Els llibres d'Angela Landete estan editats per Autografia Editorial. Landete escriu sota el pseudònim Lovelace.