Missa amb cor, orgue, gegants i nans a Cabrera de Mar

Els gegants de Cabrera ballen a l'església

El primer d'agost és el dia gran de la festa major de Cabrera de Mar. Una festa dedicada al patró de la vila, Sant Feliu. El dia comença amb les matinades amb flabiolaries i llançament de coets, Després es fa un esmorzar de coca amb llonganissa i comença el cercavila que va de l'Ajuntament a l'església parroquial de Sant Feliu. Hi paricipen els gegants Pere Joan Ferrer i Elionor de Sarriera i els nans Tragèdia i Comèdia acompanyats de les autoritats. 

Arribats a l'església s'inicia la missa solemne dedicada a Sant Feliu. L'església s'omple de veïns i veïnes de Cabrera, les autoritats i també amb els gegants i els nans, que escolten atentament el sermó de l'ofici.

La missa solemne compta amb la participació del Cor Parroquial dirigit per Carme Godall, amb les veus acompanyades de la música de l'orgue de l'església. També hi participen els flabiolaires de la colla gegantera. 

Un dels moments més esperats és el de les ofrenes que fan els nens i el posterior ball de figures que té lloc dins el recinte de l'església. Així, els nans Tragèdia i Comèdia i els gegants Pere Joan Ferrer i Elionor de Sarriera ballen els seus balls propis a l'església acompanyats de la música dels flabiolaires,