Mishima actua a Mataró durant la celebració del seu 20è aniversari

Mishima

El Cicle de Músiques Tranquil·les continua el seu curs a Mataró, portant Mishima, aquesta vegada fora del Casal. Divendres es va poder gaudir de l’actuació d’aquest grup barceloní al Teatre Monumental. Mishima, en plena gira ‘Potser ens hauríem de preocupar’ i amb la publicació del seu darrer àlbum ‘Ara i aquí’, va aprofitar el concert per retre un doble homenatge: per una banda, al repertori que els ha portat a dia d’avui i, per l’altra, als 20 anys que fa que van enregistrar la seva primera maqueta.

Mishima està format per 5 membres: David Carabén, veu i guitarra; Marc Lloret, teclats; Dani Vega, guitarrista; Xavi Caparrós, baix; i Alfons Serra, bateria. El secret que ha fet d’aquesta banda un projecte sòlid és la complicitat i amistat que hi ha entre els seus membres.

La nit va estar protagonitzada pel sentit d’humor característic de Mishima i per la seva música. Aquesta s’emmarca dins d’un rock molt personal barrejat amb la chanson, Tin Pan Alley i l’indie. 20 anys més tard, Mishima compta amb vuit discs d’estudi i centenars de concerts en el camí, convertint-se en un dels grups catalans que ha renovat la música popular de casa nostra.

Informa: L.Sanmiquel / P.Villà