"Misèria" torna als escenaris mataronins amb una versió renovada

Els mataronins amants del teatre, i en especial del gènere de suspens estan d’enhorabona. "Misèria" torna als escenaris. L’obra dirigida pel director mataroní Pere Vàzquez torna amb una versió renovada, però mantenint la mateixa essència de l’obra original de 1987 de l’escriptor Stephen King.

L’obra tracta la vida d’un talentós escriptor de novel·les, en Paul Sheldon, qui té un accident i desperta sota les atencions de Annie Wilkes, una infermera admiradora de les seves novel·les. Tot sembla anar bé, però aviat Sheldon es dóna compte que Wilks només el cuida perquè continuï escrivint més novel·les de Misery, l’heroïna que l’escriptor havia matat en la seva última novel·la. A partir d’aquí es desenvolupa una trama marcada pel suspens.

L’adaptació de Pere Vàzquez neix a Mataró a l’estiu del 2016, i a causa del seu èxit s’han fet més de 80 representacions. "Misèria" es podrà veure els dies 7,8,9 i 10 de setembre al celler Castellví. Un nou espai de representació, d’estil intimista i limitat a 15 espectadors, on aquests podran percebre d’aprop la sang, els crits, i l’angoixa dels actors. Les entrades per veure l’obra ja estan a la venta i tenen un preu de 14 euros.

 

Informa: A.Durán