×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

MIRS porta el pop d’autor i l’indie més acústic al festival Nosaltres

MIRS

La mataronina Mireia Federico Guanyabens, coneguda amb el nom artístic de MIRS va actuar diumenge al vespre al festival Nosaltres. Es tracta d'una de les participants més joves del festival. MIRS es defineix com a cantautora, sensibilíssima i emocional, i proposa una música de pop d'autor a piano marcada per l'estil indie en format acústic.
El concert, que es va fer als jardins de la biblioteca Antoni Comas de Mataró, es va nodrir principalment de temes propis de la mataronina i alguna versió. La cantautora va explicar als micròfons de Mataró Audiovisual que els temes propis interpretats està previst gravar-los de cara al setembre en format EP.

MIRS va definir com a un "regal" poder tocar al festival Nosaltres. I més en aquests temps de pandèmia. En aquest sentit, la cantautora mataronina va explicar que estava prevista la seva actuació en el festival Mataró S'enlaira. Aquest festival però es va ajornar degut també a la pandèmia. Pel que fa a les actuacions previstes per aquests mesos, MIRS va explicar que les va dur a terme al terrat de casa seva.

Després de l'actuació de MIRS, els assistents al concert de diumenge van poder gaudir de la sessió de Dj-Rule, que va oferir 45 minuts de música negra, càlida i enganxosa enfocada al funk i al hip-hop.

El festival Nosaltres es clourà el proper 27 d'agost amb les actuacions del duet Cine Núria i de Gessamí Boada. Abans però, els qui ho vulguin podran gaudir del concert que du per títol "Tots els combats de la cançó", previst per dijous.

 

Informa: Ll.Arcal/E.Andrés