"Meeting our neighbours", nou disc de la Big Band Jazz Maresme

La Big Band Jazz Maresme publica nou disc. Es tracta del resultat de l'enregistrament del concert que va tenir lloc el mes de febrer a la Sala Clap de Mataró. "Meeting our neighbours" mostra la feina de la banda al costat de Fabrizio Bosso i Tricia Evy, dos músics de primer nivell internacional. Per la Big Band ha estat una gran experiència poder actuar de la mà d'aquestes grans figures del gènere.

Un disc que inclou repertori que identifica la trajectòria dels darrers anys de la Big Band i també alguns temes que han estat escollits expressament per l'ocasió. El treball pretén ser una via per recolzar la feina que es fa des de la institució. Han passat més de 10 anys des que la Big Band publiqués el seu primer disc. 

El nou treball de la Big Band Jazz Maresme inclou temes de noms consagrats del jazz, alguns més clàssics però sobretot dels menys coneguts. Està previst que hi hagi algun punt de venda a Mataró però el disc ja es pot demanar a través del correu electrònic bigband@jazzmaresme.com.

Informa: C. Sánchez