Mazoni reobre el 'Maresme Sound' a Can Gassol

El cicle de música alternativa ha pogut reprendre, aquest divendres, la seva activitat amb l'actuació del cantautor bisbalenc

Mazoni ha repassat de manera acústica la seva trajectòria i en especial els seus darrers discos, 'Desig imbècil' (2019) i 'Cançons robades' (2018). L'artista reconeix que, tot i que va poder salvar els mesos d'estiu, durant l'hivern i, arran de les restriccions sanitàries, també s'ha vist perjudicat, de la mateixa manera que tantes altres persones dins del panorama cultural, per l'absència d'actuacions.

El 'Maresme Sound' ha ofert cinc concerts en només dos dies al Centre de Creació d'Arts Escèniques, Can Gassol, un espai que ha permès garantir les mesures de seguretat mantenint, alhora, l'essència de proximitat amb els artistes. I és que, des de l'aturada, a causa de la pandèmia, durant la primavera de 2020, el festival va intentar reobrir portes durant la tardor del mateix any, però les restriccions sanitàries, ho van acabar impedint. Rafa Brujo, membre de l'organització, s'ha mostrat molt satisfet per poder oferir cultura d'una manera segura i poder finalitzar així amb el cicle de concerts.

La cloenda de la primera edició del 'Maresme Sound', es va dur a terme dissabte, de la mà del duet mataroní Cine Núria i la banda del Montornès del Vallès, Espacea. Al migdia ho va fer la veu de Dácil López i el 'rockabilly' dels maresmencs Cueva Mapache. El festival ha estat organitzat per Dòria Llibres i l'Associació Cultural Aiguamoll Música amb la col·laboració de Cultura Mataró.

Informa: G.Lira / P. Villà