"Mataró tindrà Santes, Carnaval i Tres Tombs aquest 2021"

Ho ha anunciat el regidor de Cultura que assegura que la Direcció de Cultura treballa en propostes que s'ajustin a la situació i que s'obrirà debat amb la ciutadania

Aquest 2021 la ciutat podrà gaudir de Les Santes, el Carnaval i els Tres Tombs. El regidor de Cultura Xesco Gomar ha avançat a Mataró Audiovisual que Cultura de l’Ajuntament ja treballa com adaptar aquests actes festius a les circumstàncies de la crisi sanitària actual. De tota manera assegura que aquest any “hi ha temps” i que “no tenen excusa” per no presentar una proposta a totes aquestes cites imprescindibles del calendari festiu mataroní. A més volen implicar la ciutadania en la seva projecció, creant espais de debat per acabar de definir com poden ser les alternatives.

Durant una entrevista al programa El Mirador, on també ha fet balanç del Campament Reial que ha estat instal·lat durant tot el mes de desembre al Parc Central, el regidor de Cultura ha apostat per la col·laboració público privada per poder tenir el pressupost que permeti tirar endavant les apostes culturals de la capital del Maresme. Una aposta, ha sentenciat, que ha de ser el camí de futur que permeti garantir la celebració d'aquests i altres actes culturals a la ciutat. 

Tags: