Mataró projecta el seu art audiovisual amb el Mercat del Film

Com cada any, el Mercat ha acollit propostes  audiovisuals de diversos gèneres amb segell mataroní.

El Mercat del Film ha arribat un any més a Mataró en la que ja ha estat la seva novena edició. Com cada any, el Mercat ha acollit propostes  audiovisuals amb segell mataroní que s’han presentat aquest any a la jornada de l’audiovisual local. Un total de 25 curtmetratges i dues pel·lícules han conformat la programació, que ha tornat a ser molt variada. Enguany, en més d’un cas s’ha utilitzat com a temàtica el confinament. La cita ha mostrat peces que han anat des dels curtmetratges passant per l’animació, els anuncis o els videoclips, tots ells inèdits.

Tal i com va explicar la mateixa organització, l’edició del Mercat del Film d’enguany ja es va plantejar amb la voluntat de garantir la seguretat dels assistents enfront la pandèmia.

Precisament, degut a la pandèmia, la organització ha reconegut que en aquesta edició ha estat més difícil que en d’altres anys  trobar peces audiovisuals.

Degut a la situació sanitària,  els assistents havien de reservar les invitacions als actes del Mercat del Film, que han estat tots gratuïts, a través de la pàgina web. També s’ha limitat la capacitat de l’equipament de Can Gassol a causa de les mesures vigents per contenir la Covid-19.

Informa: Ll.Arcal