×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró no pot acollir cap acte de la 15ª edició del 'Poesia i +' però referma el compromís amb el festival

El Festival 'Poesia i +' manté la programació en la seva quinzena edició tot i que centralitza tots els seus actes al parc de Can Muntanyà i la Fundació Palau, a Caldes d’Estrac. La crisi sanitària obliga l’organització a suspendre els actes al territori i és per això que els municipis de la comarca, que com Mataró, acostumen a acollir alguna de les cites, aquest any queden exclosos com a escenaris. El festival se celebrarà en un format híbrid, combinant recitals i concerts presencials, amb capacitat de públic limitada, i actuacions retransmeses en directe via streaming. Tot i no poder actuar com a escenari en aquesta edició per la crisi sanitària, Mataró ha acollit aquesta setmana la presentació del festival, on hi han estat presents la resta de municipis implicats, com a mostra del seu compromís amb la continuïtat de la iniciativa. A la programació hi destaquen noms com els de Bernardo Atxaga, Yolanda Castaño, Jordi Cornudella, Estel Solé i recitals que posen veu a autors com Samuel Beckett, amb Aina Clotet i Jordi Oriol i Erri De Luca, amb Lu Rois i David Fernández i concerts com els de Mishima i Christina Rosenvinge.

Durant la presentació del Festival 'Poesia i +', el president del Consell Comarcal del Maresme, Marc Bosch, va destacar la importància de festivals culturals d’aquestes característiques, que aglutinin l’esforç de diversos municipis de la comarca. En aquest sentit, va destacar que la voluntat de l’ens comarcal és ampliar la seva participació en projectes culturals i reforçar especialment iniciatives que vagin més enllà d’un sol municipi.

Les entrades es poden trobar a la venda al web del festival http://poesiaimes.cat. Els preus de les entrades són de 15 euros la individual i 78 l’abonament general. A més, el festival ha creat un abonament digital que permet a qualsevol espectador, independentment de la seva ubicació, gaudir d'alguns dels concerts i recitals.

Informa: C.Sánchez