×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró celebra el Dia Mundial de la Dansa

Cartell 29 és Dansa

Aquest diumenge tindrà lloc la cinquena edició el "29 és dansa", amb la que Mataró celebra el Dia Mundial de la Dansa. Una marató de 12 hores de dansa que tindrà lloc a diversos punts de la ciutat i que està organitzat pel Col·lectiu Dans Invitro i la Direcció de Cultura de Mataró. La jornada començarà amb l’activitat “Em balles?”, convidant a la gent a ballar a diversos punts de la ciutat. A les 11 h serà el moment de “Bellànima”, un taller de treball corporal on experimentar, expressar i compartir a través del moviment i l’expressió adreçat a la tercera edat.

El Pati del Cafè Nou prendrà protagonisme a partir de les 12 del migdia amb unes classes obertes de diversos estils de dansa i ball a càrrec de les escoles de Mataró. A la tarda l’activitat es traslladarà a la plaça de Santa Anna. A les 18h es farà una mostra de coreografies curtes i a partir de les 19h es farà una demostració de swing a càrrec de Health&Dance.

El final de festa tindrà lloc al Pati de Cafè Nou, on a partir de les 20h es farà l’espectacle “Òxid” de Nora Baylach i Raul Lorenzo. Tot seguit, es llegirà un manifest en motiu del Dia Mundial de la Dansa i es farà una jam session de música i dansa.