Mataró celebra el Dia Internacional dels Museus recuperant els actes presencials

Entre el 15 i el 18 de maig s'han programat concerts, espectacles, exposicions i tallers a diferents equipaments de la ciutat. Les activitats es faran amb aforament limitat i respectant la normativa covid

Mataró celebra el Dia Internacional dels Museus recuperant els actes presencials

Sota el lema "El futur dels museus: recuperar i imaginar", ls'ha dissenyat un programa d'activitats divers per commemorar el Dia Internacional dels Museus i donar visibilitat i impuls a la cultura després d'un any de pandèmia. La vil·la romana de Torre Llauder, Can Serra, Ca l'Arenas, Can Marfà, Can Palauet, la Nau Gaudí, el Museu-Arxiu de Santa Maria i la Casa Coll i Regàs seran els espais que s'obriran al públic amb activitats diverses que permetran donar visibilitat i realçar el patrimoni cultural de la ciutat. El tipus d’actes previstos són diversos, des d'exposicions, a concerts, espectacles o tallers i tots ells quedaran recollits entre el 15 i el 18 de maig.

Entre els actes programats destaquen visites guiades a Can Serra, Can Marfà o Ca l'Arenas, el concert "Simfonia d'una ciutat", que es farà dissabte a Can Marfà, o la visita-concurs que es farà a la Nau Gaudí i que posarà a prova els coneixements dels participants sobre la vida i obra d'Antoni Gaudí. Les activitats es faran amb aforament limitat i respectant la normativa Covid, però permetran la recuperació d'una relativa normalitat i la reivindicació de la cultura.

El programa sencer es pot consultar al web culturamataro.cat

Informa: A.Gual