Mataró celebra el Dia Internacional de la Dansa des de casa

Mataró celebra el Dia Internacional de la Dansa des de casa

Arriba el 29 d’abril i seguim a casa, confinats. Això vol dir que s’ha hagut de reinventar també una celebració que a Mataró havia agafat embranzida: el Dia Internacional de la Dansa. Tot i això no hi ha excuses i des de Dans Invitro i l’Ajuntament de Mataró han proposat celebrar el cicle ’29 és dansa’ de manera virtual. Tant és així que durant tot el dia hi ha un munt d’activitats programades. D’11 a 13h del migdia hi ha hagut una classe online dirigida per Olga Álvarez de la Companyia La Taimada i a les 18h una xerrada a Instagram amb la ballarina Anna Serra per parlar de com crear des del tancament. Un dels moments més importants ha estat però el de l’acció “Em balles?” que fa dies que van impulsar a través de les xarxes socials a la recerca de la participació mataronina. Hi ha participat més d’un centenar de persones. Avui també s’ha presentat l’audiovisual amb el recull de moviments del projecte ‘Regala’ns un moviment fet durant el confinament’.

A les vuit del vespre està previst que hi hagi una reunió a través d’internet per parlar de la dansa, el moviment i la creativitat i a dos quarts de deu es farà la lectura del manifest d’aquest any.

’29 és dansa’ fa 7 anys que es va crear a la ciutat amb l’objectiu de potenciar la celebració d’aquest dia tan especial pels ballarins. És per això que al llarg del dia també es pot visualitzar un audiovisual del recorregut del cicle a la ciutat.

Informa: M.Gómez

http://mataroaudiovisual.alacarta.cat/vsn-admin/cms/content/5ea85a3087fc0a31b482630d/edit
Tags: