×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró Audiovisual oferirà un ampli seguiment de Les Santes

Mataró Audiovisual oferirà un ampli seguiment de Les Santes d’aquest 2019 a través de totes les seves plataformes. A partir de divendres i fins el 29 de juliol, el programa Mataró al Dia de Mataró Televisió amplia el seu horari fins a 2/4 de 9 del vespre i passa a anomenar-se “Especial Les Santes Mataró al Dia”. Durant l’emissió del programa, es realitzaran entrevistes i connexions en directe per explicar de primera mà el que estigui passant en aquells moments.

A més, a través de Mataró Ràdio, Mataró Televisió i el web www.mataroaudiovisual.cat es retransmetran els actes més destacats de Les Santes. Aquest dimecres s’emetrà tant per ràdio com per televisió el concert dels Gospelsons i les Havaneres.

La Crida serà la protagonista del vespre del dijous 25, amb un programa especial presentat per Marta Gómez, acompanyada de l’expert musical Pau Benítez i que es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio i Mataró Televisió. També el dia 25, a través del web de Mataró Audiovisual, es podrà seguir en directe el Desvetllament Bellugós.

La Missa de Les Santes centrarà la programació del matí del dia 27 amb un especial conduït per Cristina Salad acompanyada de l’ex director de la Missa de Les Santes Pere Gonzàlez i que s’emetrà per Mataró Ràdio i Mataró Televisió. Mitja hora abans, també es podrà seguir l’Anada a ofici.

Les Santes també són música. És per això que a través de Mataró Ràdio oferirà alguns dels concerts que tindran lloc aquests dies, com el Concert de Barram, el concert Vermut del dia 26, el concert de la Big Band Jazz Maresme del 27 o els concerts del dia 29 de l’Agrupació Musical del Maresme i “Always Drinking Marching Band” o el concert de Festa Major de l’Orquestra Salvatana.