×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró Audiovisual, nou mitjà al Consell de la Informació de Catalunya

Mataró Audiovisual

Mataró Audiovisual s’adhereix al Consell de la Informació de Catalunya, el CIC.

El mitjà de comunicació públic de Mataró, forma part des del juliol d’aquest ens que defensa el seu compromís amb la ètica periodística a Catalunya.

Amb l’acord, Mataró Audiovisual es compromet a donar suport en les queixes que el CIC resol referents a qüestions ètiques publicades pels mitjans de comunicació amb presència a Catalunya. També accepta les resolucions del Consell respecte al desviament respecte el codi deontològic. A més, el mitjà es compromet a donar suport en la difusió i el finançament de l’activitat del Consell de la Informació de Catalunya.

Mataró Audiovisual és una Entitat Pública Empresarial, que depèn de l’Ajuntament de Mataró, nascuda el 2006, i que des de 2017 gestiona un mitjà transmedia – ràdio, televisió i digital-.

El Consell de la Informació de Catalunya (CIC) és una entitat sense afany de lucre constituïda per la manifestació de voluntat del Col.legi de Periodistes de Catalunya (CPC) l’any 1997.

Informa: O.Debat