Mataró acull per primera vegada una processó infantil de Setmana Santa

La celebració de la Setmana Santa de Mataró ha inclòs aquest any per primera vegada una processó infantil. Una seixantena de nens i nenes d’entre 3 i 16 anys van participar diumenge passat a la tarda en una desfilada solemne pels carrers de Cerdanyola per recordar la Resurrecció de Jesús.

La processó és fruit de la demanda d’algunes famílies que formen part de la Germandat de Nuestro Padre Jesús el Nazareno. Molts pares i mares volen que els seus fills puguin participar quan abans millor en la Setmana Santa perquè entenguin la festa religiosa des de ben petits i també s’hi impliquin.

D’aquí que la Germandat hagi organitzat la processó. Com diuen ells, la iniciativa es tracta d’una festa de caràcter familiar, de l’amor i, sobretot, de l’"Alegria", el nom de la Mare de Déu que al final es va beneir diumenge. 

Entre els participants, fills dels membres de la Germandat de Nuestro Padre Jesús el Nazareno i de confraries amigues, també alumnes d’escoles religioses de Mataró i veïns del barri de Cerdanyola, l’escenari d’aquesta nova processó, que va començar i va finalitzar a la parròquia de Maria Auxiliadora.