Matí de jazz a la plaça de la Muralla

La plaça de la Muralla ha tornat a viure aquest dissabte un matí de jazz amb quatre big bands d'escoles de música. La Big Band de l'Escola Municipal de Música de Mataró i l'Ohio Big band de l'Escola de Música El Carreró, també de Mataró. A més a més aquest any el Jazz a la plaça també ha comptat com a convidades amb la ContraBaix Big Band de l'Ateneu Santfeliuenc de Sant Feliu de Llobregat i la Big Band Moon de l'Escola La Concepció de Barcelona. Nil Villà, director de la Big Band EMMM assegura que formar part del Festival A la vora del jazz és una gran oportunitat pels alumnes. Per aquesta ocasió van preparar un breu repertori amb estàndards del jazz on van tocar diversos estils musicals com el latin o el swing.

El sol i el bon temps va acompanyar aquesta cita de jazz a la ciutat. Un espai perfecte diu Villà que va permetre a les big bands tocar gairebé amb màniga curta.

El proper concert del Festival 'A la vora del jazz' serà el 19 de març al Casal l'Aliança amb un dels músics i compositors de jazz més destacats de Catalunya, Llibert Fortuny.

Informa: J.Peñaranda