Mary Poppins aixeca el teló de l'última obra de la temporada a La Sala

Els espectadors veuen i canten els clàssics d'aquest relat musical de Walt Disney que a La Sala Cabanyes el dirigeix Antoni Blanch i es podrà veure fins l’11 de juny

La funció comença amb l’escura-xemeneies cantant xim-ximini, però la veritable protagonista d’aquest musical és Mary Poppins, qui creu que una mica de sucre tot ho fa passar. I és que la seva arribada a la casa dels Banks revoluciona la família. De fet, els fills, la Jane i en Michael, han aconseguit acomiadar fins a 6 mainaderes en els últims sis mesos. Les seves trapelleries i escapades fora de casa no poden amb les seves responsables. El que no saben, però, és que l’arribada de la Poppins ho canviarà tot des del moment en què busquen nova cuidadora.

La història de la mainadera màgica ha arribat a la Sala Cabanyes aquest cap de setmana. Dirigida per Antoni Blanch i amb la direcció musical de la seva filla Georgina Blanch, el clàssic de Walt Disney és l’última obra d’aquesta temporada. La gran demanda d’entrades ha fet allargar les funcions, ja el primer cap de setmana, així que per cantar supercalifragilisticoespialidosus es pot anar a la Sala Cabanyes fins a l’11 de juny.

Informa: M.Gómez