Maria Rovira torna als escenaris de Mataró deu anys després amb Carmina Burana

La coreògrafa mataronina Maria Rovira ha tornat als escenaris de casa seva amb la cantata Carmina Burana, un espectacle basat en la famosa peça musical de Carl Orff. Després del seu pas els últims anys per Nova York, Colòmbia, i Cuba,  la ballarina i coreògrafa ha tornat amb una obra que parla de l’exaltació dels sentits, el plaer d’experimentar al màxim la vida terrenal, la luxúria i els diners. Un conjunt de valors que provoquen l’extremisme contraposat als valors religiosos del segle XII i XIII.

Per interpretar Carmina Burana, la ballarina i coreògrafa mataronina ha treballat amb un cor de 120 persones, la música de dos pianos, vuit bateries, i 12 ballarins. Amb aquesta producció pròpia, Rovira ha tornat als escenaris catalans i a la seva ciutat natal deu anys més tard.

Carmina Burana s’ha pogut veure aquest diumenge al Teatre Monumental  a les 7 de la tarda, sota la direcció de Jordi Lluch, amb les veus del Cor Ciutat de Mataró i la dansa de Crea Dance Company. Les entrades, que tenien un preu de 28 euros es van esgotar.

 

Alex Durán / J.Masriera