Maria Garriga reflexiona sobre la maternitat en un solo de dansa

Can Gassol ha acollit l’assaig obert de l’espectacle que Maria Garriga ha anomenat ‘Exabrupte’

Imatge: Mataró Audiovisual

Íntim, fràgil, públic i resistent. Així ha definit el seu treball Maria Garriga, la ballarina i coreògrafa mataronina que ha mostrat la seva nova peça en un assaig obert a Can Gassol. Anomenat ‘Exabrupte’ i emmarcat dins del cicle Fet a Mataró, l’obra dirigida per Anna Pascual, posa sobre la taula el trajecte per la maternitat, amb els moments bons, però també els més complicats. Garriga ha volgut buscar en l’espectador la reflexió sobre l’experiència materna i, a través d’un solo de dansa i la seva experiència personal, ha trencat el silenci de la maternitat portant a escena tot el que les dones experimenten durant aquest procés.

Maria Garriga ha comptat en aquest espectacle amb la creació musical de Joan Cot, l’assessorament de moviment de Roser Tutusaus i la direcció artística i dramatúrgia d’Anna Pascual. El centre de creació d’arts escèniques Can Gassol, ha estat l’escenari perfecte per treballar aquest solo de dansa.

El proper assaig obert que es podrà veure en aquesta sala serà ‘We all live in a box” d’Ambae Company el proper 20 de juny. Una peça  multidisciplinària de dansa contemporània i música coreografiada.

Informa: M.Gómez / E.Andrés