Maria Escalas presenta la seva segona novel·la "Sara i els silencis"

“Sara i els silencis” és el títol de la segona novel•la de Maria Escalas, un relat que reflexiona sobre totes aquelles qüestions que no diem. Allò que queda dins i guardem durant temps. La Sara n’és la protagonista, una persona prolífica i creativa que ha de superar els entrebancs que li imposa la vida. Reptes que li permeten valorar la gent que té a prop. 

L’escriptora torna a escena després de l’èxit de la seva òpera prima: ’”Abans que el retorn torni cendra”. El nou relat no defuig temes actuals que semblen tabú: el càncer, les relacions homosexuals i moltes pors. Per canalitzar- les i transportar els lectors, l’escriptora també ha fet servir la música i el seu poder.

La novel•la s’ha presentat a la biblioteca Pompeu Fabra de Mataró en un format de conversa entre l’autora i la blocaire literària Sílvia Cantos i la cirurgiana Maribel Nieto. Una presentació amb un concert inclòs, en que s’han escoltat cançons del llibre a càrrec del Cor ciutat de Mataró. A més, els beneficis de la recaptació es destinaran a Maresme Oncològic.

Informa: O.Debat