Marga Cruz acoloreix Les Santes amb pintures als comerços del casc antic

Marga Cruz

Molts artistes han aprofitat el temps de confinament a causa del coronavirus per crear i materialitzar nous projectes. És el cas de la fotògrafa i artista mataronina Marga Cruz. L’artista explica que durant els mesos del confinament va començar a pintar un quadre amb motius relacionats amb Les Santes perquè un familiar el pengés a l’aparador del seu comerç. Després, Cruz es va engrescar i va pintar dos quadres més relacionats amb la festa major de la ciutat.

A partir d’aquí es va proposar als comerciants del casc antic fer un sorteig d’aquestes obres. Una d’elles es sortejarà entre tots els clients de 29 comerços de la plaça Gran i els entorns. Un altre es sortejarà entre els clients de la botiga Fransi, mentre que el tercer es sortejarà a la botiga La Confianza. Cruz comenta que la resposta dels comerços a aquesta idea va ser molt positiva.

El sorteig de les obres d’art es farà el proper dia 29. Els interessats hi podran participar mitjançant diversos canals. En alguns establiments hi haurà una urna on els participants hi hauran de posar el seu nom i cognom per optar a un dels quadres. Qui vulgui aconseguir el treball fet per la cotilleria Fransi hi haurà de fer una compra i es donarà números pel sorteig als clients. Els que estiguin interessats a guanyar el quadre fet per la botiga La Confianza hi hauran de participar mitjançant la xarxa social Instagram. Finalment també s’han posat a la venda per 3 euros còpies dels tres quadres a diversos comerços dels casc antic de Mataró.

Informa: Ll. Arcal