Maresme Sound ja és una realitat

Maresme Sound

El cicle de concerts Maresme Sound ja és una realitat. Dòria Llibres i Aiguamoll Música s’uneixen per donar a conèixer estils i tendències musicals de la comarca del Maresme a la resta del país. El tret de sortida ja s’ha fet amb l’actuació de ‘The New Raemon’ amb aquest format íntim i proper que ha servit per presentar “Una canción de cuna entre tempestades”, un disc que va veure la llum ara fa poc més d’un any i que ha estat considerat per la crítica com a un dels millors discos de The New Raemon. La seva proposta ha engegat el cicle i ha servit per explicar en què consisteix Maresme Sound.

Segons Aiguamoll Música és difícil trobar espais a la ciutat on fer concerts dels estils de música que proposen. És per això que la col·laboració entre l’associació i Dòria Llibres és tota una amistat que es transforma en diferents projectes.

Entre els grups que formen part del cicle ja hi ha data per Game of Tones, Ran Ran Ran, Exceso, Carles Duart, Ferran Palau i Espacea. Des de l’organització també han anunciat que Dòria Llibres serà l’escenari principal del cicle tot i que hi haurà un parell de concerts que es faran en edificis emblemàtics de la ciutat que s’aniran anunciant.

Informa: M.Gómez / A.Duran