"Maresme Sound", el nou cicle de música acústia de Mataró

Maresme Sound

La llibreria Dòria Llibres i la associació cultural Aiguamoll Música impulsen el cicle de música “Maresme Sound”. Un cicle acústic que s’inaugura aquest dissabte amb “The New Raemon” i que fins el mes de juny portarà un cop al mes a Dòria Llibres un artista, principalment de Mataró o el Maresme. “Maresme Sound” es va començar a gestar fa un any, segons explica Rafa Brujo de Dòria Llibres, arran de la voluntat i la necessitat de tenir un espai a la ciutat on poder escoltar música i conèixer de primera mà el panorama musical de la comarca.

Artistes locals i comarcals, música acústica i un espai proper i íntim. Aquest últim aspecte, segons Rafa Brujo, atorga un valor afegit al cicle “Maresme Sound”. Tant Brujo com Pedro Vicente del Roble, d’Aiguamoll Música, expliquen que poder estar a prop dels artistes farà que la gent pugui gaudir més del concert i conèixer aspectes poc coneguts d’ells. 

A banda de “The New Raemon”, que tocarà dissabte a les 20h, passaran per Dòria Llibres “Games of Tones”, “Ran ran ran”, “Mama Shark”, Carles Duart i Ferran Palau.

 

Informa: S.Ruiz