Marcel Olm es homenatjat per tota la seva llarga trajectòria com a compositor

La Societat General d'Autors i Editors ( SGAE) va celebrar, el 29 de novembre, en el Palau de la Música de València, un homenatge a l'editorial valenciana Piles, i a diversos compositors veterans, entre ells el mataroní Marcel Olm.

Pel mestre, és “una satisfacció, però res més. És un reconeixement a la tasca que ha dut tants anys.”Compositor i pianista, nascut a Mataró l’any 32, Marcel Olm va estudiar piano amb Maria Canela, professora del Conservatori del Liceu. És autodidacte en l’art de la composició, tot i que va rebre orientacions i consells del mestre Cristòfor Taltabull. El seu catàleg, amb més d’un centenar de creacions, inclou obres per a piano, veu i piano, violoncel, flauta, clarinet, guitarra i peces per a cor a quatre veus. Ara mateix no té res sense acabar però esta treballant, Marcel Olm.

Impulsat pel Grup de Treball de Simfònics de la SGAE, Singularidades de la música simfònica és un reconeixement als autors socis d'aquesta entitat que compten amb una destacada trajectòria professional en l'àmbit de la composició de música simfònica. El tribut s'estén a aquelles editorials de reconegut prestigi que acrediten una labor de promoció i difusió del repertori clàssic espanyol.

Informa: M. Mir