×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Marc Ràmia presenta el seu nou disc, "Militants de la vida"

Portada de "Militants de la vida", el nou disc de Marc Ràmia

Fa aproximadament un mes veia la llum el disc "Militants de la vida", el segon treball d'estudi del mataroní Marc Ràmia. Un total de 10 cançons, creades a partir de les vivències més personals de l'artista, conformen aquest disc, que aquest proper 2 de juny es podrà escoltar al damunt de l'escenari, en un concert al les 21:30 al Bar dels Capgrossos. 

Un disc, que agafa el nom d'un vers del poeta Mario Benedetti i que vol explicar que es pot militar per moltes coses, no només per les lluites col·lectives, sinó també per tot allò més personal que ens fa moure en el dia a dia.

Ràmia ha comptat amb un total de deu músics col·laboradors, que han aportat al disc sons com la flauta travessera, l’acordió o diversos tipus de percussions. Un disc amb un so molt més ric, que representa un pas endavant important respecte el primer treball d'aquest mataroní.

El disc ha sortit a la llum sota el segell mataroní "Microscopi".

 

Informa: A.Gual