Marc Flynn es queda sense el Butaca al Millor Actor de Musical

Foto de família del la XXIII edició dels Premis Butaca. Foto: premisbutaca.cat

Els Premis Butaca deixen Marc Flynn sense el premi al que estava nominat com a millor actor de teatre musical pel “Despertar de la primavera”. El guardó va anar a parar a mans d’Ivan Labanda que ho estava per “Scaramouche” de la companyia Dagoll Dagom. Precisament aquest muntatge juntament amb “l’ànec salvatge” es van convertir en les guanyadores de la nit amb sis i tres butaques respectivament. Aquestes dues obres es van emportar el premi al millor musical i millor muntatge teatral. Julio Manrique, director de “l’ànec salvatge”, es va alçar com el guanyador del premi al millor director.

El públic, que és qui atorga aquests premis en una votació online, va reconèixer el maresmenc Lluís Homar per la seva interpretació a “Ricard III”. La millor actriu va ser Ariadna Gil per “Jane Eyre: una autobiografia”. El disseny de llums va anar a mans de “Boscos” on hi actua la mataronina Clara de Ramon. Un dels grans protagonistes de la nit va ser Josep Maria Flotats que va rebre la Butaca Honorífica “Anna Lizaran”  per la seva trajectòria professional.

Els premis butaca que van sorgir de Ràdio Premià es van celebrar ahir al vespre en una gala celebrada al Mercat de les Flors de Barcelona.