Més de 9.700 votacions als Butaca, que s'entregaran a Mataró

A menys d'una setmana del lliurament dels premis al Monumental, s'han donat a conèixer els premis honorífics, a Imma Colomer i l'empresa Focus, per les seves trajectòries teatrals

Més de 9700 persones han votat a la 27ena edició dels Premis Butaca, que en menys d’una setmana es lliuraran a Mataró. El termini per votar ha estat obert del 13 d’octubre al 8 de novembre i ara es fa el recompte per conèixer el nom dels guanyadors.  Serà la segona vegada que la capital del Maresme aculli la gal·la d’entrega d’aquests guardons, reconeguts perquè els guanyadors són escollits per votació popular.

El regidor de cultura, Xesco Gomar, ha destacat que poder acollir el lliurament dels Butaca representa un orgull per la ciutat. També ha destacat que és una prova més del què s’ha arriscat a nivell cultural per fer una passa endavant i apostar per la cultura en uns moments complicats.

Unes dades que s’han donat a conèixer en una roda de premsa en la que tambe s’han revelat els noms dels guanyadors dels premis honorífics. Imma Colomer ha estat mereixedora del Premi butaca d’honor Anna Lizaran i l’empresa Focus, que gestiona sales com el Teatre Goya, el Romea o la Villaroel ha estat reconeguda pels seus 35 anys de trajectòria. S’ha posat a la venda part de les entrades perquè qui ho vulgui pugui asistir a la gal·a d’entrega.

Informa: C.Sánchez