Música swing, soul, hits i sardanes per gaudir la nit del 26 de juliol

Doble cita de música i ball aquesta nit del 26 a Mataró. D'una banda, el Ball de Revetlla de Festa Major, que per primer any des de fa temps s'ha celebrat a la Plaça Santa Anna. Una nit caracteritzada per la varietat de propostes musicals. La vetllada l'ha obert el swing de Shakin’All, un concert divertit amb músics i ballarins que formen part del col·lectiu Big Head Hoppers, que han aconseguit posar-se a la butxaca el públic i escalfar l’ambient a base de melodies de vent i el picat del contrabaix.

Després, La Soul Machine ha demostrat perquè és un referent del rytm’n’blues i l’r&b. Amb una carrera de més de 15 anys, la banda catalana ha presentat “una nota a la nevera” el seu nou treball discogràfic, on barreja soul i funk en català, destil·lant vitalitat i optimisme. Això ha motivat a mataronins i mataronines que no han dubtat en moure el cos i deixar-se portar pel ritme influent de la música.La cita musical s’ha allargat gràcies del discjòquei David Oleart, que ha fet sonar èxits de diversos estils musicals i èpoques.

Però també hi ha hagut altres propostes musicals i de dança pels  qui han volgut passar una nit més tranquil·la. La Plaça de Muralla ha acollit una ballada de sardanes, on més d’una cinquantena de persones s'han aplegat per fer les tradicionals rotllanes que han girat al so de la música de la Cobla Contemporània. Un conjunt que aposta per combinar la sardana i la simpatia i que han donat un toc diferent a la vetllada. Un bon nombre de cadires disposades per l'ocasió s'han omplert mentre alguns esperaven per sortir a ballar i d'altres contemplaven l'escena. Una cita a la que hi han assistit petits i joves, però sobretot grans.

Informa: C. Sánchez/M.Rodríguez/J.Méndez