×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Música per recordar les melodies que s'escoltaven i cantaven al Forn del Vidre

Músics de renom, la coral La Nota i el Cor Madrigalista han participat en el concert que s’ha celebrat al Monumental aquest dissabte per seguir commemorant el centenari de la societat cooperativa Cristalleries de Mataró. Un recital que ha servit per recordar les melodies que s’escoltaven i cantaven al Forn del Vidre, una cooperativa reconeguda per la seva aposta cultural i musical. El president de l’associació de Vidre Bufat, Marcel Estrems, explica que, del Forn del Vidre, hi destaquen el Quintet Hot Club i la seva pròpia coral.Segons Estrems, actes com el de dissabte serveixen per demostrar que hi ha un teixit social que encara estima la cooperativa i que aquesta representa uns valors que, a dia d’avui, encara són vius.

El tenor Josep Ruiz i la sorprano Lidia Martínez han posat veu al piano de Pere González Gasull, la trompeta d’Ivó Oller, la guitarra de Xavi Dangla i l’acordió d’Oriol Albet. A més, el concert ha comptat també amb els balladors Damià García, Teresa Barquero, Ana López i Antonio Romero i amb la participación dels alumnes de l’escola de ball Heidi Consegal i de l’Escola de Swing Maresme. Aquest 2019 es commemora el centenari d’un Forn del Vidre que va tancar ara fa onze anys.