Més d'un miler de persones gaudeixen de la 9ª Mostra de Balls de Gegants de Mataró

La Colla Gegantera d’Iluro ha organitzat la novena Mostra de Balls de Gegants de Mataró. Un acte que se celebra des de 2010 i que aplega 10 colles geganteres que ensenyen les seves danses, algunes d’elles difícils de veure fora de la seva festa major.

La mostra va tenir lloc dissabte a les 18h de la tarda i va arrencar amb l’exposició de les figures a la Plaça Santa Anna. Tot seguit van enfilar Riera Amunt en una cercavila fins l’Ajuntament. Allà, van començar els balls de cada una de les colles. La trobada reunia les colles de Sant Antoni de Vilamajor , La Patufa de Llinars del Vallès, els Gegants Vells de Premià de Mar, la Ciutat de Sant Feliu de Llobregat, Masquefa, Sant Jaume de Barcelona, La Pessigolla de Valls, els Capgrossos de Granollers, Reis i Pubills de la Ciutat de Manresa i la Colla Gegantera d’Iluro com a amfitriona. La novetat d’enguany va ser la cercavila de cloenda fins la Plaça Santa Maria, on el confeti i la gran ballada en van ser els protagonistes.

L’acte va tancar amb grans números d’assistència, ja que més de 1.000 persones van gaudir de la mostra a pocs dies de Santes.

Informa:  J. Masriera/ M. Castanyer / M. Gomez

Tags: