Més de 60 artistes d’edats diferents representen ‘La vida sin’ a Mataró

‘La vida sin’ és l’espectacle multidisciplinari que va tenir lloc dissabte al Teatre Monumental. L’obra pretenia que el públic reflexionés sobre la societat i el món actual a través d’una representació que combina dansa, música i paraula. La interpretació dels artistes intentava, a més, sacsejar consciències i fer replantejar si aquesta és la vida que realment volem viure. Els responsables de l’obra són 3 professors de l’Escola de Dansa MADÓ de Vilassar de Mar, una d’elles és la Norma Bustamante que també és la directora de l’escola.

Un dels objectius dels organitzadors a l’hora de tirar endavant aquesta obra era convertir-la en benèfica. És per això que part dels beneficis recaptats aniran destinats a l’ONG Save the Children que dona suport als nens refugiats. Un dels trets distintius de ‘La vida sin’ és la diferència d’edat que hi ha entre els artistes. Tant es poden trobar nens de 7 anys com persones de 93. Per la  Norma Bustamante, gestionar i treballar amb diferents generacions no ha estat un problema sinó que, contràriament, els ha enriquit a tots.

Després de l’actuació de dissabte a Mataró, ‘La vida sin’ seguirà el seu recorregut fins a Argentona. El dia 25 es podrà veure a La Sala.

Informa: L.Sanmiquel / M.Torres